Wie zijn wij?

CORFA is dé verbindende kracht tussen toonaangevende Surinaamse bedrijven en gedreven professionals, die verder kunnen en willen gaan.

Ons streven is de ultieme match te vinden en daarmee jou als professional een leuke, uitdagende baan te bieden en onze opdrachtgever een kandidaat, die naast de vereiste competenties en eigenschappen ook de mentaliteit heeft om blijvend resultaat te leveren.

CORFA is een jong en dynamisch Head hunt bureau dat kan bouwen op de 245 jaar lange ervaring van Kersten. Met een breed pakket aan diensten op maat zijn wij de ideale schakel tussen werkgever en werkzoekenden. Als uw betrouwbare partner komen wij elke afspraak na. U kunt rekenen op de professionaliteit van gedreven deskundigen met oog voor detail en passie voor resultaat.

Wat mag je van CORFA verwachten?

CORFA gelooft in de kracht van het netwerk. Zo geeft het CORFA netwerk jou toegang tot een breed netwerk van bedrijven en instellingen, waar wij al jarenlang een relatie mee hebben opgebouwd.

De beste match bereik je samen, daarvan zijn wij overtuigd en wij gaan net een stapje verder om de kwaliteiten van onze professionals te matchen aan het bedrijfsprofiel van onze opdrachtgevers.

We hebben passie voor ons vak. Dat betekent dat wij geloven in de kwaliteiten van onze professionals, zowel de persoonlijke als de zakelijke.

Jouw deskundigheid en passie tilt onze opdrachtgever naar een hoger niveau. Jouw enthousiasme en gedrevenheid brengt anderen in beweging om het onderste uit de kan te halen.

CORFA professionals zijn deskundig in hun vakgebied, betrokken en ambitieus, maar vooral mensen met passie voor hun werk.

Pas jij bij CORFA?

Behoor jij tot de experts in jouw vak en wil je dit uitoefenen bij een toonaangevend bedrijf? Dan willen wij jou graag ontmoeten. We willen mensen echt leren kennen en zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten. Daarom netwerken wij veel en spreken graag mensen, ook als het niet om een concrete vacature gaat. Ons doel is om talenten te kennen en te volgen, zodat wij hen direct weten te vinden als de juiste vacature op het juiste moment voor hen beschikbaar is.

Neem een kijkje bij onze openstaande vacatures en solliciteer direct!

Inschrijven