Diensten CORFA Professionals

Werkgevers

Headhunting: U wilt een sterk team? Wij zoeken de geschikte kandidaat van midden kader tot hoger kader in enkele simpele stappen.

Bent u op zoek naar een medewerker die u per direct in vaste dienst wil nemen? Zoals bijvoorbeeld een (hoger opgeleide) medewerker met een specifieke achtergrond? Geen probleem! CORFA Professionals biedt u graag de oplossing bij de werving en selectie en draagt de meest geschikte kandidaten aan.

Wat doen wij voor u?

Stap 1 INTAKE
Wij gaan met u in gesprek om te waarborgen dat de kandidaten ook echt passen binnen uw organisatie en bedrijfscultuur. Op basis van een goede omschrijving van de functie, bevoegdheden en verantwoordelijkheden belangrijk gaan wij voor u opzoek naar de meest geschikte kandidaat.

Voordeel: “Wij begrijpen uw business”.

Stap 2 SEARCH
De zoektocht naar uitstekende medewerkers is geen onbekend terrein voor ons. Naast het gebruik van online en offline media, zetten wij onze kennis van de arbeidsmarkt en ons (inter)nationaal netwerk graag in om uw organisatie te verrijken met getalenteerde werknemers.

Voordeel: CORFA Professionals beschikt over de juiste kanalen potentiële kandidaten te bereiken.

Stap 3 MATCH
Bij de selectieprocedure beoordeeld CORFA Professionals de kandidaten op basis van harde en zachte functie-eisen. Wanneer de meest geschikte kandidaten zijn geselecteerd, plannen wij in afstemming met u en de kandidaat een sollicitatiegesprek in en kunt u vervolgens uw eigen interne sollicitatieprocedure starten. Indien de voorgestelde kandidaat positief wordt bevonden, komt hij/zij rechtstreeks in dienst bij u.

Voordeel: U betaalt enkel voor een geslaagde match een findersfee, no cure no pay. Er zijn geen bijkomende verborgen kosten. 

Werknemers

Bent u...
...op zoek naar een nieuwe uitdaging?
...tevreden met uw huidige baan, maar houdt u graag uw opties open?
...wonende in het buitenland met voornemens te emigreren naar Suriname en op zoek naar een passende baan?

Dan is CORFA Professionals de headhunter waar u naar op zoek bent!

Wat doen wij voor u?

Stap 1 INTAKE
Wij gaan met elkaar in gesprek om vast te stellen wat je wensen zijn. Waar liggen je ambities, drijfveren en passies? Kortom, wat is voor jou de ideale baan.

Voordeel: Wij trekken de tijd uit om je beter te leren kennen.

Stap 2 SEARCH
Wij zetten onze kennis van de arbeidsmarkt en ons netwerk in om u voor te stellen aan de juiste opdrachtgever. Dit gebeurd altijd in overeenstemming met u, waarbij uw persoonlijke gegevens (naam, adres & contactgegevens) niet gedeeld worden.

Voordeel: Uw privacy is gewaarborgd!

Stap 3 MATCH
Bij een match wordt u voorgesteld aan de werkgever, waarbij de interne sollicitatieprocedure start.

Voordeel: U betaald geen fee!

Inschrijven