Diensten

Uw full service partner!

CorFa maakt werving, selectie en administratie van personeel voor u eenvoudiger. Met ons uitgebreide dienstenpakket op maat vormen wij zo de perfecte schakel tussen u en uw werknemers.

Werving en selectie

Laat CorFa u de zorgen van het zoeken naar nieuw personeel uit handen nemen. Door onze strenge voorselectie worden alleen de meest geschikte kandidaten aan u voorgesteld. Wij kunnen u zelfs het gehele sollicitatietraject, vanaf de opmaak van de advertentie tot aan de bemiddeling met de nieuwe kandidaat uit handen nemen. Zoekt u liever zelf naar personeel? Vraag naar ons bestand of draag zelf een kandidaat aan. Wij verzorgen de rest.

Personeelsadministratie

Het beheren van personeelsgegevens is een taak op zich. Zeker als daar ook nog het bijhouden van verlof en verzuim bij komt kijken. Bij CorFa werken specialisten die dit allemaal van u over kunnen nemen. Door onze deskundigheid zorgen wij voor de juiste bemiddeling, de juiste persoon op de juiste plaats. Zelfs voor alle zaken rondom arbeidsovereenkomsten kunt u bij CorFa terecht.

Payrolling

Besteed de fiscale en administratieve lasten en risico’s van personeel uit aan CorFa. Door de payrolling op maat te laten verzorgen door ons, blijft uw administratie overzichtelijk. Bovendien vermijdt u de nadelen van direct dienstverband, terwijl u wel de voordelen krijgt. Zelfs het uitbetalen van de salarissen wordt u geheel uit handen genomen. Onze experts leggen u graag uit wat onze payrolling-diensten voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Diverse correspondentie

Zorg dat de correspondentie met uw werknemers altijd foutloos verloopt. Laat de specialisten van CorFa uw waarschuwingsbrieven, ontslagbrieven en werkgeversverklaringen opstellen. Zo weet u zeker dat uw werknemer de juiste correspondentie op tijd krijgt.

Wilt u meer weten over onze maatwerk diensten? Neem contact op voor meer informatie. Bouw met CorFa aan een gezonde onderneming met gemotiveerd personeel.

voor werkzoekenden: de extra stap voor uw carrière

Met CorFa vindt u de carrière die bij u past. Om u in contact te brengen met de perfecte werkgever, luisteren wij aandachtig naar uw wensen. Uiteraard kijken we naar het soort werk dat u zoekt, maar CorFa gaat graag een stap verder om de juiste match te maken.

Op basis van een uitgebreid gesprek maken wij een profiel. Aan de hand van dat profiel zoeken wij de werkgever die het beste bij u past. Alleen de bedrijven met de functies die bij uw wensen passen, worden (met uw goedkeuring) geselecteerd voor een sollicitatiegesprek.

Ook na uw indiensttreding blijft CorFa graag op de hoogte van uw situatie. Zo helpen wij u verder te bouwen aan een mooie carrière en kijken we desgewenst mee waar uw mogelijkheden liggen. Bel of kom langs voor ons meest actuele vacatureoverzicht en schrijf u direct in. Begin vandaag met CorFa aan de volgende stap voor een succesvolle toekomst.

Inschrijven