Over CORFA

Missie

CORFA staat garant voor een professionele dienstverlening. Door nauw contact te onderhouden met onze opdrachtgevers en  competente uitzendkrachten te werven, zijn wij in staat om de juiste match te maken.

Visie

Ons streven is om de beste bemiddelaar te zijn voor onze opdrachtgevers en onze uitzendkrachten;

  • Wij leveren maatwerk, welke resulteert in de juiste match; 
  • Integriteit, respect en transparantie staan bij ons voorop in de relatie met onze opdrachtgevers en uitzendkrachten.

CORFA brengt het beste op de arbeidsmarkt samen

CKC Corporate Facilities N.V., (kortweg: CORFA), is dé betrouwbare partner die werkgevers en werkzoekenden bij elkaar brengt. CORFA is het full service uitzendbureau van C. Kersten en Co. N.V. Voor bedrijven en arbeidskrachten door heel Suriname verzorgt CORFA oplossingen op maat voor recruitment, administratie en persoonlijke carrièreontwikkeling.

CORFA is een jong en dynamisch bureau dat kan bouwen op de 245 jaar lange ervaring van Kersten. Met een breed pakket aan diensten op maat zijn wij de ideale schakel tussen werkgever en werkzoekenden. Als uw betrouwbare partner komen wij elke afspraak na. U kunt rekenen op de professionaliteit van gedreven deskundigen met oog voor detail en passie voor resultaat.

Door onze ruime selectie van vacatures en uitzendkrachten vinden wij altijd de juiste match tussen werkgever en werknemer. Ontdek wat wij voor u als werkgever of werkzoekende kunnen betekenen.

Inschrijven